Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Υπέγραψε και προπονήθηκε ο Χαριτόπουλος

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος είναι και πάλι στον ΠΑΟΚ, μέλος της ομάδας για τρίτη φορά στην καριέρα του και έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του. Ο Χαριτόπουλος υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ (μέχρι το τέλος της σεζόν) και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, όπου είχε βεβαίως πολλά γνωστά πρόσωπα.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, ο οποίος μίλησε στο paokbc.gr, πριν ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα…

«Αισθάνομαι πολύ οικεία στον ΠΑΟΚ και δεν χρειάστηκε καν να μπω στο γήπεδο για να αισθανθώ έτσι. Από την στιγμή που μου είπε ο εκπρόσωπός μου ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχω παίξει πιο πολύ και αγαπάω, οπότε ήταν εύκολο να επιστρέψω. 

Είναι αλήθεια ότι με ενοχλεί που δεν θα παίξω στην Ευρώπη, είχα στην αρχή την εντύπωση ότι θα παίξω, αλλά ακόμη κι έτσι τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και εύχομαι να καταφέρουμε σαν ομάδα να πετύχουμε και στην Ευρώπη στα δύο παιχνίδια που απομένουν», σχολίασε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει μπροστά του με τον ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της σεζόν… «Θα κάνω ντεμπούτο σε ένα ακόμη πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Άρη, ένα παιχνίδι που σίγουρα ο κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί. Ξανασυναντώ τον ΠΑΟΚ και σε μία εξαιρετική κατάσταση. 

Η ομάδα έχει κάνει τρομερή δουλειά, από τον προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί ήδη, αλλά και την διοίκηση και στην Ισπανία που ήμουν μάθαινα και παρακολουθούσα την εξαιρετική πορεία της ομάδας. Πολλοί άνθρωποι μιλούσαν για τον ΠΑΟΚ εκεί που ήμουν στη Manresa, έβλεπαν τα παιχνίδια στο Eurocup, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Είναι σημαντικό που ο ΠΑΟΚ είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος, είναι μέσα στο Κύπελλο και στην Ευρώπη και είναι μεγάλη πρόκληση που θα είμαι εδώ και μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζεσαι με τέτοια ομάδες». 

 Πηγήhttp://www.paokbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου