Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Εξοντωτική ποινή

arvanitis-skiftosΟ Αθλητικός Δικαστής επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και πρόστιμο ύψους 17.300 ευρώ στον Άρη (“Τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο“) για το επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση των “κιτρινόμαυρων“. 

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας “εξοντωτική” την ποινή και υπογράμμισε πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να διεκδικήσει τη μείωση της. Επιπλέον, υπενθύμισε πως αναμένει την απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Άρης Κ.Α.Ε., παρότι ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε τη μη επιβολή αφαίρεσης βαθμών, θεωρεί ότι η ποινή που της επιβλήθηκε (τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 17.300 ευρώ) για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι εξοντωτική και ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, επιδιώκοντας τη μείωσή της.
Η Άρης Κ.Α.Ε. βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση που κατέθεσε για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και περιμένει τη δικαίωσή της, ήτοι τη συνέχιση της αναμέτρησης από το σημείο που αυτή διακόπηκε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου