Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Αρβανίτης: "Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Αναστόπουλος"

Αρβανίτης: \O πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μετά την οριστική διακοπή του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ με καυστικές δηλώσεις καταφέρθηκε ενάντια στον κ. Αναστόπουλο, διαιτητή του αγώνα.

Τόνισε αρχικά: “Σήμερα είχαμε τον κ. Αναστόπουλο, που ήρθε στο Παλέ με διατεταγμένη υπηρεσία να λήξει το παιχνίδι όπως ήθελε εκείνο. Ο Άρης έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμου και το σύστημα του μπάσκετ αυτό δεν το θέλει. Από τη πρώτη  στιγμή που εμφανίστηκε στο γήπεδο είχε σκοπό να δημιουργήσει θέματα και προβλήματα στην ομάδα, με αποκορύφωμα ότι ενώ το γήπεδο είχε αδειάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί υπήρχαν θέματα ασφάλειας των φιλάθλων επειδή οι δρόμοι ήταν κλειστοί λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων (ημιμαραθώνιος). 

Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, τον φωνάξαμε να το δει, το είδε και θεώρησε ότι οι 10-15 που ήταν εκεί δεν τον κάλυπταν και έκλεισε το φύλλο αγώνα. Όταν πήγαμε να του μιλήσουμε, έκλεισε την πόρτα… 

Ο κ. Αναστόπουλος ήθελε από την πρώτη στιγμή να διακόψει το ματς εις βάρος του Άρη. Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν τον αγώνα ήταν ότι εμείς θα φύγουμε γιατί έπεσε ένα ποτήρι… Είδαμε το βίντεο της δεύτερης διακοπής. Είχε πέσει ένα κομμάτι χαρτί. Ήρθε ως άνθρωπος να εκπληρώσει μια αποστολή”.

Ρωτήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί λέγοντας για το “σύστημα” και απάντησε: “Το σύστημα είναι η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ. Εμείς στηρίξαμε τον ΕΣΑΚΕ (στις εκλογές). Η ΕΟΚ δείχνει πλέον τι γίνεται. Εμείς παίζαμε αντίπαλοι με ομάδα που στήριξε την ΕΟΚ. Βλέπουμε τι γίνεται… Τα πράγματα δεν πάνε καλά στο μπάσκετ, λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Πρέπει πλέον να αρχίσουμε να τα λέμε”.

Πρόσθεσε πως “έχει αλλάξει όλη η στάση του συστήματος σε βάρος των ομάδων που δεν στήριξαν την πρόταση της ΕΟΚ στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Το είδαμε σήμερα, το είδαμε και στη Κηφισιά, όταν είχαμε 17-3 βολές. Είναι πολλά πράγματα… Πρέπει πλέον τα τα λέμε…” 
Πηγήhttp://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου