Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

ΚΑΟΔ: Απέκτησε Βουλγαρόπουλο και Αφίξεις ξένων παικτών...

Το πρωί της Δευτέρας, 25 Αυγούστου, ξεκινάει η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του ΚΑΟΔ θα αρχίσουν άμεσα με διπλές προπονήσεις το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Από την Τετάρτη (27/8) ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του και τους ξένους παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Βασόγεβιτς αναμένεται στην Δράμα το απόγευμα της Δευτέρας (25/8) από το Βελιγράδι μέσω Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις Αμερικανοί που έχουν ήδη υπογράψει με την ομάδα, Έρικ Άτκινς, Τερόν Τζόνσον και Ροντ Όντομ, αναμένονται στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης (26/8).

Ο ΚΑΟΔ απέκτησε τον 14χρονο ύψους 2,08μ., Στράτο Βουλγαρόπουλο!

Ο Κ.Α.Ο.Δ. κινείται και αυτό το καλοκαίρι με γνώμονα την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στα παρκέ της Α1, ωστόσο πάντοτε στο πλάνο της Διοίκησης και των Μετόχων, υπάρχει και η αξιοποίηση ταλέντων του ελληνικού μπάσκετ, ειδικά παιδιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά της τον Στράτο Βουλγαρόπουλο. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι είναι 14 ετών (γεννημένος το 2000) και έχει ύψος 2,08μ.! 

Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το νεαρό αθλητή μέσα από την διαδικασία συμμετοχής του στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας και επιθυμεί να ευχαριστήσει τον σύλλογο Ρούπελ Σιδηροκάστρου, στον οποίο ανήκε ο παίκτης, για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου