Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Έτοιμο το συμβόλαιο του Γιαννάκη με την ΑΕΚ!

Έτοιμο το συμβόλαιο του Γιαννάκη με την ΑΕΚ! Πιθανότατα αύριο (Πέμπτη) το τελικό ραντεβού, με τους ανθρώπους της Ένωσης να είναι αισιόδοξοι πως θα κλείσει η συμφωνία με τον «Δράκο»

 Όπως διαβάσατε το πρωί, η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος για την προοπτική της συνεργασίας τους. Το μόνο που απομένει πλέον είναι ένα τελικό ραντεβού, στο οποίο θα τεθούν επί τάπητος το ζήτημα των συνεργατών του, αλλά και κάποιοι όροι που θέτει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος. 

Το εν λόγω ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο, Πέμπτη, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι αρκετά αισιόδοξοι για θετική κατάληξη της υπόθεσης. Μάλιστα, το νέο συμβόλαιο του Γιαννάκη με την ΑΕΚ είναι ήδη έτοιμο, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές (και οι... προκαταβολές) αν ολοκληρωθεί η συμφωνία στην συνάντηση που θα έχει με τον Αλέξη Αλεξίου και τους εκπροσώπους των ανθρώπων που αναμένεται να χρηματοδοτήσουν την ΚΑΕ ΑΕΚ...
Πηγήhttp://aek365.com/

1 σχόλιο: