Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Υπέγραψε στον Απόλλωνα Πάτρας ο Γάϊος Σκορδίλης

Υπέγραψε στον Απόλλωνα Πάτρας ο Γάϊος story imageΣτην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας εντάχθηκε επίσημα από σήμερα ο Γάϊος Σκορδίλης. 

Ο αθλητής υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της εταιρείας Κολοκυθάς – Υγρά καύσιμα (χορηγού του Απόλλωνα) και παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση.


Γάϊος Σκορδίλης: Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους για τα καλά τους λόγια. Πολλοί με ρωτούσαν πως κι έκλεισα τόσο γρήγορα σε ομάδα. 

Η απάντησή μου ήταν πως όταν βλέπεις μια ομάδα να σε πλησιάζει με αυτό τον τρόπο και σου δείχνει πόσο σε θέλει, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για κάτι άλλο. Πιστεύω σ’ αυτό που είπε ο κ. Λιανός, ότι οι δικοί μου στόχοι με της ομάδας ταυτίζονται απόλυτα.

 Θέλω να προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ να δικαιώσω όλους αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν εδώ. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στους φιλάθλους της Πάτρας, που γνωρίζουμε ότι βοηθάνε την ομάδα και είναι πάντα δίπλα μας στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο και ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και να τον κάνουμε όσο πιο χαρούμενο μπορούμε...

Το γήπεδό μας είναι από τα πιο μπασκετικά γήπεδα στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον όταν ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο, όλες οι ομάδες όταν έρχονται εδώ έχουν μια ανησυχία παραπάνω. Εκτός από την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν, η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι πάρα πολύ ωραίο γήπεδο για να παίζει ένας αθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου