Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

ΑΡΗΣ: Ο Δημήτρης Πρίφτης στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (18/07) ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Διοίκηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο “Nick Galis Hall” ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε:
«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα, που θα συνεργαστώ ξανά με τον ΑΡΗ μετά από τέσσερα χρόνια, από ένα διαφορετικό πόστο φυσικά.

 Γνωρίζω τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς που αυτήν την περίοδο διέπουν τον Σύλλογο. Ταυτόχρονα, γνωρίζω τα πρόσωπα, τους ανθρώπους και την ποιότητά τους, κάτι που με κάνει πολύ αισιόδοξο ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που με τη Διοίκηση έχουμε θέσει σαν βασικό μας μέλημα. Σε όλα αυτά φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η μεγάλη δύναμη του ΑΡΗ, που είναι ο κόσμος του, γιατί -επί της ουσίας- όλες οι ομάδες κινούνται σε ένα ίδιο επίπεδο σε γενικές γραμμές, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η διαφορά του ΑΡΗ είναι αυτό ακριβώς το σημείο, ο κόσμος του.

 Σκοπός δικός μου, αλλά και των συμπαικτών μου, γιατί έτσι θεωρώ τη Διοίκηση, τους παίκτες που θα έχω στη διάθεσή μου και τους συνεργάτες μου, θα είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μικρύνουν την απόστασή μας με την εξέδρα, θα κάνουμε τον κόσμο να γίνει και εκείνος συμπαίκτης μας και να παίζει το παιχνίδι στον παλμό των παικτών» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς οραματίζεται τη χρονιά στον πάγκο του ΑΡΗ:

«Τη χρονιά την οραματίζομαι δύσκολη και έχω πολλή διάθεση και όρεξη. Θέλω να αγωνιστώ. Θέλω κατ’αρχήν να φτιάξουμε ένα σωστό ρόστερ, το οποίο να συνάδει με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και από εκεί και πέρα το όραμά μου το κρατώ για μένα και θα δουλεύω μέρα με τη μέρα και προπόνηση με την προπόνηση. Αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω και σε όσους είναι γύρω μου».

Τέλος, στάθηκε στο αν θα τον βοηθήσει το γεγονός ότι έχει εργαστεί ξανά στον ΑΡΗ: «Έχω κάποια αίσθηση του τι γίνεται στην ομάδα. Ξέρω πρόσωπα, συνεργάστηκα μαζί τους, γνωρίζω τα δεδομένα της πόλης και τα δεδομένα της ομάδας. Σίγουρα όλα αυτά με κάνουν λίγο πιο έτοιμο».

Ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας, τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Όπως ξέρετε είναι ένα “φλερτ” που ξεκίνησε από τον Δεκέμβρη, αλλά δεν μπορούσε για άλλους λόγους να γίνει τότε. Από εδώ και πέρα, δε χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο δουλειά. Η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το νέο προπονητή. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα πράξει και ο λαός του ΑΡΗ και ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει περάσει στην ομάδα δύσκολες καταστάσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου