Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Γκάλης: «Επιστρατεύομαι για χάρη του Αρη»

«Επιστρατεύομαι για χάρη του Αρη»Ο Νίκος Γκάλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρη Αρβανίτη και δέχτηκε να επιστρατευτεί «σαν απλός στρατιώτης» για να βοηθήσει στις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα.

«Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, διαπίστωσα ότι η ομάδα μας περνά δύσκολες ώρες. Μου προτάθηκε να βοηθήσω στην προσπάθεια αναγέννησής της. Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα μου. Είναι αυτή, της οποίας τη φανέλα φόρεσα και τίμησα για 12 και πλέον χρόνια. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά, δέχτηκα να επιστρατευτώ σαν απλός στρατιώτης», αναφέρει στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Γκάλης.

Και προσθέτει: «Καλώ όλους τους Αρειανούς παράγοντες και φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Με υπομονή και δουλειά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει και η Κ.Α.Ε. να εξυγιανθεί, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού ΑΡΗ».

Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει η επαφή και η καλή σχέση της νυν διοίκησης των «κίτρινων» με τον σούπερ-σταρ, η οποία οδήγησε και στην πραγματοποίηση του φιλικού προς τιμή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει ένα συμβουλευτικό ρόλο στην ΚΑΕ Αρης και δε θα έχει ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο.
Ασφαλώς το όνομά του θα παίξει ρόλο σε εμπορικές συμφωνίες που θέλει να κλείσει ο Αρης, με το οικονομικό να είναι το μεγάλο «αγκάθι» που ταλαιπωρεί τον «αυτοκράτορα».

Πολλά τα μέτωπα, «όχι» από Γιαννάκη
Στο μεταξύ, τα ανοικτά «μέτωπα» είναι πολλά για τον Αρη εν όψει της νέας σεζόν, σε θέματα προπονητή, παικτών κλπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κίτρινοι» έκαναν, επιπλέον, πρόταση επαναπροσέγγισης στον Παναγιώτη Γιαννάκη, για τη θέση του προπονητή, αλλά ο «δράκος» την αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου