Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

«Φωτιά» το φύλλο αγώνα για τον ΠΑΟΚ!

«Φωτιά» το φύλλο αγώνα για τον ΠΑΟΚ!Βαρύς αναμένεται ο «πέλεκυς» στον ΠΑΟΚ για τα έκτροπα της Πυλαίας, μετά από όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Άρη. 

Ακόμα ένα ελληνικό ντέρμπι επισκιάστηκε από τις καφρίλες των ανεγκέφαλων της εξέδρας και ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να πληρώσει... ακριβά για όσα συνέβησαν στο σαββατιάτικο ματς. 

Το διαιτητικό τρίο (Σχινάς, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης) έγραψε στο φύλλο αγώνα όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και οδήγησαν στη 40λεπτη διακοπή της, αλλά και την εκκένωση του γηπέδου. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για ρίψη κροτίδων και καπνογόνων, ενώ εκείνο που... καίει ακόμα περισσότερο όπως φαίνεται τον ΠΑΟΚ, είναι η επισήμανση πως τα γεγονότα θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. 


Από εκεί και πέρα υπήρξαν και δύο έγγραφες παρατηρήσεις προς τους «ασπρόμαυρους» για τα υβριστικά συνθήματα σε Πελεκάνο και Τσακαλέρη, ενώ φυσικά γίνεται αναφορά και στη μεγάλη κροτίδα που έπεσε κοντά στον πάγκο του Άρη, οδηγώντας στη διακοπή του αγώνα. 
Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου