Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Σάλος με Γιαννάκη στην Κίνα (vds)!

Σάλος με Γιαννάκη στην Κίνα (vds)!  Αίσθηση προκάλεσε στην Κίνα η άρνηση του Παναγιώτη Γιαννάκη να δώσει το χέρι του στον αντιπρόεδρο της κινεζικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης λίγο πριν την αναχώρησή του ενώπιον των καμερών της τηλεόρασης!

Η Κίνα δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και με αποτέλεσμα η θέση του Έλληνα τεχνικού να είναι επισφαλή στον πάγκο της ομάδας.


Στον «δράκο» ασκήθηκε έντονη κριτική και ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του ήταν ο αντιπρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας, Χου Γιάσι, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Γιάσι άπλωσε το χέρι του στον Έλληνα τεχνικό για να τον χαιρετήσει, αλλά εκείνος τον απέφυγε.

Το περιστατικό αυτό σχολιάστηκε στα δελτία ειδήσεων της Κίνας μιας και η συγκεκριμένη κίνηση του Έλληνα τεχνικού έγινε μπροστά στις κάμερες.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης λίγο πριν αναχωρήσει από την Κίνα με προορισμό την Ελλάδα είπε «αγαπώ το κινεζικό μπάσκετ, ελπίζω να επιστρέψω. Ευχαριστώ για όλα, θα τα πούμε σύντομα».


Πηγή:http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου