Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

«Κόπηκαν» Βασιλειάδης-Κατσίβελης

«Κόπηκαν» Βασιλειάδης-ΚατσίβεληςΚώστας Βασιλειάδης και Δημήτρης Κατσίβελης αποκλείστηκαν από την αποστολή της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ. Συνεχίζει με 13 η ελληνική ομάδα, αλλά όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός ο Καββαδάς.


Στους 13 παίκτες περιορίστηκε το ρόστερ της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ. Ο Αντρέα Τρινκιέρι επέλεξε τελικά να αφήσει εκτός συνέχειας της προετοιμασίας τους Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Κατσίβελη, προτιμώντας να κρατήσει τον Στράτο Περπέρογλου, που ήταν μέσα στους «υποψήφιους» να κοπούν.

Όλα δείχνουν πως ο τελευταίος που θα «κοπεί» θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς και η δωδεκάδα θα αποτελείται από τους Ζήση, Σπανούλη, Σλούκα, Μπράμο, Παπανικολάου, Καϊμακόγλου, Περπέρογλου, Φώτση, Πρίντεζη, Μαυροκεφαλίδη, Βουγιούκα και Μπουρούση.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, που ενημέρωσε προσωπικά τους παίκτες για την απόφασή του να τους κόψει, μίλησε για τη δύσκολη... θέση του. «Από σήμερα, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Κατσίβελης δε θα συνεχίσουν μαζί μας στην Εθνική. Σε τέτοιες καταστάσεις, συνηθίζεται να λέγονται κάποιες κουβέντες, όπως οι ευχαριστίες του κόουτς για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους και πολλές φορές λέγονται... αυτόματα. Εγώ θέλω να πω ότι η προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Εθνική Ομάδα έγινε με όλες τους τις δυνάμεις, ήταν καλοί συμπαίκτες και είναι καλοί παίκτες. Άξιζαν κι αυτοί να είναι μαζί μας και το να βρίσκομαι στη θέση να κάνω τέτοιες ανακοινώσεις, είναι για μένα σα να πίνω δηλητήριο. Αυτή, όμως, είναι η ευθύνη μου. Να παίρνω τις αποφάσεις για την ομάδα. Τους ευχαριστώ πάνω απ όλα ως ανθρώπους και το κάνω από την καρδιά μου, όχι τυπικά, για το πώς δούλεψαν και πώς μας υποστήριξαν μέχρι τώρα», ανέφερε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου