Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Ίκαρος Χαλκίδας:ΣΤΡΝΑΝΤ (ΚΑΙ) ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Ο Σλοβένος πλέι-μέικερ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα είναι μέλος της «οικογένειας» του Ικάρου και τη σεζόν 2013-14.

Παίκτης του Ικάρου και την περίοδο 2013-14 θα είναι ο Νίκο Στρναντ! Ο Σλοβένος πλέι-μέικερ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του διάρκειας ενός έτους!

«Από την στιγμή που τελείωσε η σεζόν και μιλήσαμε με τον κόουτς είχαμε πει πως θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Όταν πλέον ξεκαθάρισαν τα πράγματα για τη νέα σεζόν, ήρθαμε σε επαφή και δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά για να συμφωνήσουμε», ανέφερε ο Στρναντ και συνέχισε. «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη και ενθουσιασμένος με την προοοπτική ότι θα αγωνισθούμε σε μια πόλη σαν την Χαλκίδα, στην οποία όπως έμαθα υπάρχει ένα πολύ όμορφο γήπεδο. 

Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας, που είναι να φέρουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο γήπεδο και να τον κάνουμε να αγαπήσει την ομάδα μας. Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ικάρου Γιώργος Καλαφατάκης ανέφερε. «Θεωρούμε τον Νίκο μέλος της οικογένειας του Ικάρου και χαιρόμαστε πολύ που θα τον έχουμε στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε στην πόλη της Χαλκίδας. 

Την περσινή σεζόν μας βοήθησε σημαντικά, ώστε να κατακτήσουμε την έβδομη θέση και να παίξουμε για πρώτη φορά στα πλέι-οφ. Όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, έτσι και αυτόν τον περιμένουμε στο κλειστό της Κανήθου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου