Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Κορυφαίος σέντερ και MVP ο Λάσμε!

Κορυφαίος σέντερ και MVP ο Λάσμε!  Αφού πρώτα κέρδισε τον τίτλο του αμυντικού της χρονιάς, ο Γκαμπονέζος ψηλός των «πρασίνων» παίρνει περίοπτη θέση στην καλύτερη πεντάδα της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13: Κορυφαίος σέντερ και MVP!
Με μπόι λίγο πάνω απ' τα δύο μέτρα, ο Λάσμε επέβαλε τους δικούς του κανόνες κάτω απ' τα καλάθια χάρη στον μοναδικό συνδυασμό ταχύτητας και υψηλού μπασκετικού IQ, που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο αγωνιστικό πλάνο που κατέστρωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, Στεφάν Λάσμε δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που φτάνω σε μια τέτοια διάκριση, στο να αναδειχθώ πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Και χαίρομαι πραγματικά που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, η πρώτη μου χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρετε κάτι;
Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη η οικογένειά μου και νιώθω πραγματικά χαρούμενος που έφτασα σε αυτή τη διάκριση με αυτή τη φανέλα, με αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το τεχνικό επιτελείο, με αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα, της οποίας κομμάτι θα είμαι και τα επόμενα χρόνια. Όσο για την παρουσία μου στην καλύτερη ομάδα, είναι εξίσου τιμητική.

Όπως σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις από τους έξι παίκτες που παρουσιάζονται σε αυτή, θα είμαστε συμπαίκτες την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα... πράσινα. Είναι μάλλον... φυσιολογικό να βρίσκεται ο Δημήτρης στην καλύτερη ομάδα, ενώ και οι δύο νέοι μας συμπαίκτες απέδειξαν ήδη ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται σήμερα! Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και την επόμενη χρονιά για την ομάδα, με υψηλούς στόχους, όπως έχει πάντα ο Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου