Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Κάρι: «Ότι μπορώ για την ομάδα»


Ο Ραμέλ Κάρι έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τον Αμερικάνο γκαρντ υποδέχθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο Κάρι δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Αθήνα και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό.
Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός, γνωρίζω την ιστορία του, τους τίτλους του, ότι έχουν αγωνιστεί μεγάλοι παίκτες και ότι είναι μια ομάδα που κατακτά τρόπαια. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για έναν παίκτη να ενσωματωθεί σε μια ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί σίγουρα έχει βρει τη χημεία της. Θα προσπαθήσω όμως να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσω όσο μπορώ. Σίγουρα θεωρώ την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου».
Σε ερώτηση για το αν είναι περισσότερο σκόρερ ή αμυντικός, αφού έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Eurocup (2012) και καλύτερος αμυντικός στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ο Κάρι χαμογελά: «Δεν ξέρω… Είναι κάτι που θα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα, ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος και για τα δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου