Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Έλληνες οι Αντετοκούμπο!

Έλληνες οι Αντετοκούμπο! | onsports.gr
Τα αδέρφια, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο, που αποτελούν μεγάλα ταλέντα, απέκτησαν και επίσημα ελληνικό διαβατήριο και θα μπορούν πλέον να αγωνιστούν στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας!
Η δήλωσή τους: «Σήμερα ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα και είμαστε πλέον και επίσημα Έλληνες πολίτες. Όπως ακριβώς νιώθαμε όλα αυτά τα χρόνια έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ, έχοντας αποφοιτήσει από ελληνικό σχολείο..έχοντας ζήσει ολόκληρη τη ζωή μας στην πατρίδα μας,την Ελλάδα.
Ευχαριστούμε την ελληνική Πολιτεία και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου. Θα είναι τιμή μας εάν μια μέρα κληθούμε να εκπροσωπήσουμε την Eλληνική Eθνική ομάδα μπάσκετ».
Ο εκπρόσωπός τους, Γιώργος Δημητρόπουλος του πρακτορείου FCM basketball, τόνισε: Η διαδικασία πολιτογράφησης του Θανάση και του Γιάννη ολοκληρώθηκε και τα παιδιά πήραν την ελληνική ιθαγένεια. Ευχαριστούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ.Χαράλαμπο Αθανασίου, τον γ.γ. κ.Άγγελο Συρίγο, τον γ.γ. Αποκεντρωμένης κ.Καλογερόπουλο και βέβαια την Ε.O.K. κι ιδιαίτερα τον κ.Βασιλακόπουλο...
Επίσης, ευχαριστούμε τον κάθε υπάλληλο σε κάθε υπηρεσία που βοήθησε με το δικό του τρόπο να προχωρήσει η διαδικασία... Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ.Δημήτρη Μπούκα, διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΥΠ.ΕΣ., του οποίου η συνδρομή ήταν πραγματικά πολύτιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου