Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Πεδουλάκης: "Τα κριτήρια δεν ήταν ίδια για όλους"


Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε παράπονα για τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα, ενώ στάθηκε και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Αρχικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού είπε: "Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Υπήρχε ένταση. 
Είχαμε κομμάτια που ήμασταν καλοί. Αυτό το οποίο έγινε ήταν στο πρώτο ημίχρονο δεν δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κάνει δεύτερες επιθέσεις, ωστόσο, στο δεύτερο χάσαμε 10 επιθετικά ριμπάουντ. Πολλά ελεύθερα σουτ από παιδιά που έχουν την ικανότητα δεν μπήκαν και δεν είχαμε βοήθεια.

 Ο αιφνιδιασμοί ήταν ένα σημαντικό κομμάτι, καθώς δεχθήκαμε μερικούς σε κρίσιμα σημεία. Τα κριτήρια δεν ήταν ίδια για όλους. Θα δούμε τα δικά μας λάθη και τώρα που είμαστε πιο πλήρεις θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε".

Για την απουσία παίκτη που θα βοηθούσε επιθετικά τον Διαμαντίδη: "Έχουμε πολλά παιδιά που δεν έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Προσπαθούν να ανέβουν και να έρθουν στο επίπεδο τέτοιων αγώνων και Ευρωλίγκας. Κάθε μήνας που περνάει, μπαίνουν στην φωτιά και γίνονται καλύτεροι. Ο Σόφο λείπει από τις 10 Δεκεμβρίου, όπως και ο Διαμαντίδης έχει χάσει πολλές προπονήσεις, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά στα παιχνίδια αυτά και της Ευρωλίγκας".

Για τη συμμετοχή του Σχορτσιανίτη μόνο 3.5 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο: "Ο «Σόφο» είναι ένα παιδί που λείπει. Δεν έχει τις ανάσες. Έκανε τεράστια προσπάθεια. Δεν μπορούσε. Προσπάθησε στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο τον… χτύπαγε συνέχεια ο Ολυμπιακός. Φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμος. Έχουμε τις εξετάσεις και του λείπει η φυσική κατάσταση. Έχει κάνει 4 προπονήσεις".
Τέλος για το αν το ντέρμπι θα επηρεάσει τους παίκτες του για τον τελικό Κυπέλλου: "Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη. Φεύγουμε αύριο και πάμε στο Ρέθυμνο. Έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου