Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Γιαννακόπουλος: "Θα έρθουν κι άλλες κούπες!"


Πήρε την πρώτη κούπα του σαν πρόεδρος και το χάρηκε με την καρδιά του! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όμως δεν σταματά εδώ και υποσχέθηκε κι άλλα τρόπαια:

"Σίγουρα είναι ένας τίτλος που μας κάνει όλους χαρούμενους. Βασικά μια νίκη ψυχολογίας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται με Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέρθουμε και στη συνέχεια και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Οπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτό το σωματείο κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ... Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8 στη μπάλα εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει", ήταν τα λόγια του. 

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε:

"Έγινε ένας σπουδαίος αγώνας. Οι δύο αντίπαλοι ήταν δυνατοί. Η τύχη και η ικανότητα βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει τον τίτλο. Θλίβομαι βαθύτατα για τα επεισόδια που έγιναν. Δεν γίνεται πόλεμος, ας το καταλάβουν όλοι αυτό. Αυτά τα αίσχη πρέπει να σταματήσουν! Υπάρχουν υπεύθυνοι και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες", είναι τα όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. 
Πηγή:http://www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου