Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

«Βόμβα» μεγατόνων στον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ΚΑΕ κατηγορώντας τον θείο του, Θανάση Γιαννακόπουλο, για χρέη που άφησε και απέκρυψε από τον ίδιο.
Λυπάμαι, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Όλοι περίμεναν πως η έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα γινόταν για να ανακοινώσει τις θέσεις του συλλόγου μετά την κράτηση του Μάικ Μπατίστ για χρέη που του αποδίδονταν προς την Εφορία, αλλά τελικά το θέμα που βγήκε στην επιφάνεια ήταν πολύ μεγαλύτερο και προκαλεί τριγμούς στην ομάδα τόσο για το αποψινό ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, όσο και (κυρίως) για το μέλλον της ομάδας.

«Από το 1987 η οικογένειά μου έχει το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2002 τη διαχείριση είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια την παρέλαβε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα τελευταία δύο χρόνια ψάξαμε να βρούμε κάποιους αγοραστές, αυτό δεν κατέστη εφικτό και μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Όταν ζήτησα να πάρω τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια μου, με κοροϊδέψανε οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μία πολύ διαφορετική εικόνα και σήμερα πήρα την πραγματική εικόνα», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πέρασε στην επίθεση κατά του θείου του.

«Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς. Υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό. Το ίδιο και αρκετοί παίκτες. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν. Πολλοί μου έχουν κάνει ανελέητο πόλεμο και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Στα 38 μου έχω πολλές δυνάμεις και μπορώ να δεχτώ τα πάντα, αλλά όχι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα», πρόσθεσε, για να καταλήξει με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή: «Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο κι αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση οποιουδήποτε. Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές. Αν θέλει οποιοσδήποτε είμαι έτοιμος να του τις παραχωρήσω δωρεάν. Αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος, θα τις επιστρέψω στον Ερασιτέχνη, όπου και ανήκουν».

Πηγή:http://www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου