Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ: Κις: "50-50 να έρθω"

Ο Μπίλι Κις μίλησε στο Sport24.gr από το Τέξας για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Μπίλι Κις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη μιλώντας στο Sport24.gr από το Τέξας.
Μία τοποθέτηση που φανερώνει ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει "παγώσει" το ενδιαφέρον της για τον Τζερόμ Κόλεμαν που στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ήταν προ της συμφωνίας.
"Είναι αλήθεια ότι ο μάνατζέρ μου μιλάει με τον Άρη", ήταν η αρχική απάντηση του Κις στο Sport24.gr επιβεβαιώνοντας το φλερτ της ΚΑΕ Άρης στο πρόσωπό του.
Κι όσο για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ο πρώην Αμερικανός του Πανιωνίου τόνισε: "Είναι πιθανό. Θα δούμε. Την περασμένη εβδομάδα ήμουνα κοντά στον ΠΑΟΚ και την στιγμή αυτή έχει προκύψει το ενδιαφέρον του Άρη", για να προσθέσει: "Την στιγμή αυτή είναι 50-50 οι πιθανότητες να έρθω στον Άρη".
Ο Κις δεν έκρυψε πως: "Το σίγουρο είναι πως την στιγμή αυτή δεν έχω κάποια συγκεκριμένα πρόταση στα χέρια μου. Όταν την έχω θα μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος".
Με τον Αμερικανό να έδειξε ενήμερος για το ότι: "Γνωρίζω ότι ο Άρης έχει παιχνίδι την Κυριακή με αυτό που καταλαβαίνω τις τελευταίες μέρες είναι ότι θέλει να είμαι παρών σε αυτό". Στο παιχνίδι δηλαδή στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Κις αποτελεί την στιγμή αυτή την Νο1 επιλογή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου. Για αυτό εξάλλου και είχε συνάντηση μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης με τον πρόεδρο της ΚΑΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μέσα στις επόμενες ώρες και δεδομένης της διαφοράς των οχτώ ωρών με το Τέξας είναι να υπάρξει η κρίσιμη επικοινωνία με τον Αμερικανό γκαρντ.
Μία στάση που φανερώνει ότι θέμα Κόλεμαν δεν τίθεται πλέον ενώ όσον αφορά τον Τζέρεμι Χαντ παρά το γεγονός ότι δεν είναι στα πλάνα του Αγγέλου συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου