Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

«Ιδανική λύση ο Ιτούδης για την Εθνική!»

Τον Δημήτρη Ιτούδη θεώρησε ως την ιδανική λύση για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς  στο περιθώριο της βράβευσης του από σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη.
Ο «Ζοτς» μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη βρέθηκαν στο Ντιτρόιτ για να συμμετάσχουν σε σεμινάριο. Επιστρέφοντας βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη όπου βραβεύτηκαν από σύνδεσμο του «τριφυλλιού».

«Δεν αλλάζω τα χρόνια μας στον Παναθηναϊκό με τίποτα. Νιώθω Έλληνας και κάποια στιγμή θα γυρίσω» υποστήριξε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάθονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε: «Στην Ελλάδα έχω μία αγάπη και αυτό δεν αλλάζει».

Όταν ρωτήθηκε για το αν δέχθηκε πρόταση από την ΕΟΚ να αναλάβει την Εθνική ομάδα, σχολίασε: «Ιδανική λύση για την Ελλάδα υπάρχει και αν με ρωτάτε αυτή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και όχι εγώ».

Τέλος, μίλησε και για τη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού: «Στην Ελλάδα το μπάσκετ έχει αλλάξει. Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο παλιά και έχουν πέσει τα μπάτζετ. Όσο για την ομάδα, είναι νέα και θέλει πίστωση χρόνου όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εγώ είμαι και θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού».

Πηγή:http://www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου