Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Γκάλης: «Μεγάλη τιμή για μένα…»

Γκάλης: «Μεγάλη τιμή για μένα…»Περήφανος αλλά και χαρούμενος για την τιμητική πρόσκληση που δέχθηκε από την UEFA να παρακολουθήσει από κοντά τον επόμενο τελικό του Champions League ως βράβευση για την προσφορά του στο μπάσκετ δήλωσε ο Νίκος Γκάλης. 
Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση τόνισε πως «είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι αυτή η πρόσκληση έρχεται από ένα άθλημα που δεν είναι το δικό μου. Με προσκάλεσε ο κ. Θεοδωρίδης σε μία συνάντηση που είχαμε και μου είπε πως ο Μισέλ Πλατινί με θαυμάζει», και πρόσθεσε: «Ποδόσφαιρο δεν έχω παίξει ποτέ. Όταν ήρθα εγώ από την Αμερική ο κόσμος ασχολείτο με το αμερικανικό ποδόσφαιρο εκεί. Όμως παρακολουθώ τα παιχνίδια του Champions League και τους τελικούς».
Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι δεν έχει τιμηθεί εντός των τειχών όπως θα έπρεπε σε έναν αθλητή με τη δική του προσφορά, απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό. Είναι ένα θέμα που αφορά τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους που είναι στα πράγματα. Είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν σωστά πρότυπα».
Πηγή:http://www.pressaris.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου