Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικό "διπλό" ο Ηλυσιακός


Με σαφή δείγματα προόδου σε σχέση με το πρώτο φιλικό, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ηλυσιακός επικράτησε 73-88 του Περιστερίου στο Κλειστό της Τζον Κένεντι. 

Οι Ιλισιώτες που προηγήθηκαν στο ημίχρονο 35-43, προσπάθησαν να αφομοιώσουν τα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Δημήτρης Παπανικολάου, προκαλώντας την ικανοποίηση του Έλληνα κόουτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας, μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη διάθεση των παικτών. Επαναλαμβάνω όμως ότι θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά αφού είμαστε σε νηπιακό στάδιο σε ότι αφορά στο μπάσκετ», τόνισε ο κόουτς «Παπ». 

Ο Ηλυσιακόςπροετοιμάζεται πλέον για το πρώτο φιλικό αγώνα μπροστά στον κόσμο του, αυτόν με το Ρέθυμνο την προσεχή Παρασκευή (14/9, 6 μμ) στα Ιλίσια! Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες αναμένουν με αγωνία την αναμέτρηση και να απολαύσουν την ενέργεια που προσθέτει την ομάδα ο κόσμος του Ηλυσιακού. 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 15, Κομποδιέτας 5, Πελεκάνος 7, Κανονίδης 14, Χαϊνς 4, Μάντζαρης 18, Συγγούνας 4, Ψαρόπουλος 2, Πρέκας 1, Μελισσαράτος 1, Παπαγιάννης 2, Βλάχος. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Παπανικολάου): Παππάς 6, Καφκής 9, Αράπης 12, Χάμπτον 11, Αποστολίδης 8, Χατζής 3, Σπανός 1, Δορκοφίκης 1, Αντωνάκης 6, Σκοτ 10, Τζόουνς 13, Παραγιός 8. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου