Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

‘Αρμστρονγκ: «Η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»


Ο Χίλτον Άρμστρονγκ έφτασε στην ώρα του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το απόγευμα ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα δώσει το «παρών» και στην προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο Άρμστρονγκ αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, το τι θέλει ο ίδιος να προσφέρει, αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον έχει ήδη εντυπωσιάσει.
«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Έχει πάρει 6 ευρωπαϊκά σε 15 χρόνια! Είδα επίσης και κατάλαβα πολλά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γιατί όταν υπέγραψα μέσω διαδικτύου επικοινώνησαν πάρα πολλοί μαζί μου και με έκαναν ήδη να νιώθω υπέροχα. 
Είναι μια ξεχωριστή, πολύ καλή εμπειρία να παίξω γι’ αυτή την ομάδα. Όντως είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου. Υπάρχει μεγάλο πάθος εδώ.
 Το μπάσκετ στην Ελλάδα πάντα ήταν σημαντικό και σε υψηλό επίπεδο. Νιώθω υπέροχα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια ομάδα, με τέτοια ιστορία. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ. Είναι μια ομάδα με μεγάλο πάθος. Θα δώσω τα πάντα, αυτό είναι το μήνυμά μου στον κόσμο του Παναθηναϊκού θα παίξω με την καρδιά μου και ελπίζω όλοι να το εκτιμήσουν. 
Κάθε χρονιά είναι για μένα μια πρόκληση. Τόσο στο ΝΒΑ όσο και στη Γαλλία και τώρα στην Ελλάδα. Μ’ αρέσουν οι προκλήσεις, να είμαι ανταγωνιστικός. Θα παίξω πάρα πολύ σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου