Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Λάθος... sms και ο Τσάμης στον Απόλλωνα!


Λάθος... sms και ο Τσάμης στον Απόλλωνα! Λίγες ώρες νωρίτερα ο Απόλλωνας Πάτρας με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας από την πλευρά του Άγγελου Τσάμη. Ωστόσο όλο αυτό αποδείχθηκε... παρεξήγηση και ο Πατρινός φόργουορντ υπέγραψε στην ομάδα για δύο χρόνια.
Ποια ήταν η παρεξήγηση; Ένα λάθος sms από την πλευρά του εκπροσώπου του παίκτη, Τάσου Δελημπαλταδάκη. Ιδού η εξήγηση της ομάδας:
«Ο "Δαίμονας της τεχνολογίας και των SMS" χτύπησε στην περίπτωση της μεταγραφής του αθλητή Άγγελου Τσάμη στον Απόλλωνα Πάτρας. Έτσι αντί ο εκπρόσωπος του παίκτη να στείλει SMS για την αρνητική απάντηση του παίκτες στις άλλες ομάδες, που τον διεκδικούσαν την έστειλε στον Απόλλωνα και για αυτό το λόγο βγήκε και η λάθος όπως αποδείχθηκε ανακοίνωση.
Η παρεξήγηση λύθηκε όμως μετά από λίγο και έτσι ο Απόλλωνας Πάτρας έχει τη χαρά να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία για τη διετή συνεργασία του με τον Αχαιό guard Άγγελο Τσάμη (31 ετών - 1,92) βάζοντας ακόμα έναν "πατρινό" στην ομάδα ΟΛΩΝ.
Ο "Απόλλων Πάτρας" ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους καθώς και από την πλευρά του παίκτη για την "αναστάτωση" που δημιουργήθηκε, αλλά τέλος καλό όλα καλά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου