Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Σαρικόπουλος:«Αν όχι Παναθηναϊκός, τότε… Άρης»

«Αν όχι Παναθηναϊκός, τότε… Άρης»Κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Άρη και κοντά στην απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος μιλώντας στη SportDay. Ο 22χρονος σέντερ θα περιμένει για λίγο ακόμη τον Παναθηναϊκό κι αν δεν υπάρχει ενημέρωση από εκεί, θα μετακομίσει στους «κίτρινους». 

«Είμαι χαρούμενος που με θέλει ο Άρης και δεν κρύβω ότι είμαι πολύ κοντά στο να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Έχω μιλήσει κι εγώ προσωπικά, αλλά και ο εκπρόσωπός μου με τον προπονητή και τη διοίκηση. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Μέχρι στιγμής από όσα άκουσα είμαι πολύ ικανοποιημένος», τόνισε ο πρώην άσος του Πανιωνίου και πρόσθεσε: «Περιμένω τηλεφώνημα από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα το κάνω για πολύ ακόμα. Αν στις επόμενες δύο μέρες δεν δεχτώ κάποια κρούση, τότε προτεραιότητά μου θα είναι ο Άρης, του οποίου η προοπτική με ενθουσιάζει». 

Πάντως δεν υπάρχουν οικονομικά εμπόδια για τη μετακίνησή του στον Άρη. «Δεν νομίζω να τα χαλούσαμε εκεί. Δεν είμαι μισθοφόρος. Πρώτα απ΄ όλα θέλω να παίξω καλό μπάσκετ. Απλά σαν παίκτης θέλω να ξέρω κι εγώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας με έπεισαν με το λόγο τους για τη φερεγγυότητά τους. Έτσι νομίζω πως και οι εγγυήσεις να μην υπήρχαν, πάλι θα υπέγραφα», ξεκαθάρισε ο Σαρικόπουλος.

Πηγή:http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου