Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος


Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1997 και αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιγάλεω. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων, αν και μόλις 14 χρονών, ενώ θα πάρει μέρος και φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων. Είναι 2.02, φόργουορντ, αριστερόχειρας και είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ο 15χρόνος «πράσινος» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος… Νομίζω ότι δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για το πώς αισθάνομαι. Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω. Είναι πρόκληση, αλλά κυρίως πρόσκληση για δουλειά, για ώρες μέσα στο γήπεδο. Είναι μια κίνηση η οποία ευχόμουν να γίνει. Δεν περίμενα όμως να γίνει τόσο νωρίς. Δεν με αγχώνει… 
Ξέρω ότι το σημαντικό είναι να μείνει το… μυαλό μέσα στο κεφάλι και να δουλέψω πάρα πολύ. Το ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν παίκτη όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, το ότι θα μπορώ να δουλεύω δίπλα του, είναι από μόνο του κάτι εκπληκτικό για μένα. Δεν νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό, αλλά και το Αιγάλεω, που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή ως σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου