Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Ζούρος: "Αξίζαμε να περάσουμε εμείς"

Ο Ηλίας Ζούρος στάθηκε στο φάουλ που δεν δόθηκε στο τέλος στον Σπανούλη, είχε φρικτά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά στο τέλος.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το ματς κόντρα στη Νιγηρία και έκανε ειδική αναφορά στη διαιτησία και στο φάουλ που δεν δόθηκε στο τέλος στον Σπανούλη.

"Αξίζαμε την πρόκριση, γι αυτό είμαστε απογοητευμένοι. Συνήθως δεν μιλώ για τη διαιτησία, αλλά αυτή ήταν μια άθλια διαιτησία. Η μία πλευρά έπαιζε μπάσκετ και η άλλη σε κάθε επαφή έκανε φάουλ. Έπαιζε πάλη", σχολίασε ο Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:
"Είδα την τελευταία φάση 10 φορές και σας λέω ότι ήταν 2000 φορές φάουλ. Έπρεπε να το δώσουν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σε κάθε πικ εντ ρολ που κάναμε, υπήρχε φάουλ, δεν μας άφησαν να παίξουμε μπάσκετ. Έσπρωχναν, δεν έπαιζαν μπάσκετ.
Σήμερα ήταν κάτι διαφορετικό από μπάσκετ αυτό που παίχθηκε. Από την άλλη πλευρά, μας έδιναν τα φάουλ απλά επειδή τους κοιτούσαμε".
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κακή διαιτησία που έτυχε η Εθνική: "Δεν γίνεται να έχουμε τόσο κακή διαιτησία σε ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι. Κάναμε λάθη ως ομάδα και αναλαμβάνω την ευθύνη. Παρότι, όμως χάσαμε βολές, χάσαμε ριμπάουντ, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με διαφορά αν ήταν σωστή η διαιτησία. Όποιος πιστεύει πως έχω άδικο, ας δει το ματς μαζί μου. Περίμενα καλύτερους διαιτητές σε τέτοιο τουρνουά.
Εμείς περιμέναμε αγώνα μπάσκετ κι αυτός ήταν αγώνας πάλης. Όλες οι επαφές ήταν φάουλ, εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ κι αυτό που είδαμε ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου