Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ CAMP ΤΗΣ TELEUNICOM BAC

H  Teleunicom Basketball Academy Club,  κάθε χρόνο επιφυλάσσει εκπλήξεις προσφέροντας ξεχωριστές   εμπειρίες   όχι μόνο στα μέλη της αλλά και γενικότερα στα παιδιά που ασχολούνται και αγαπούν το μπάσκετ.

Το καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας  στην Αθήνα έχει γίνει πλέον θεσμός αφού διοργανώνεται  για 4η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 23 Ιουνίου στην Παλλήνη. Πέρυσι δόθηκε η δυνατότητα σε  50 παιδιά της Ακαδημίας να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένο camp στο Zlatibor  της Σερβίας και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές σε ένα ιδανικό περιβάλλον.


Η Φετινή πρόταση-έκπληξη είναι η διοργάνωση  του TELEUNICOM RHODES CAMP, σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, από τις 24 έως τις 30 Ιουνίου 2012.


Οι πρωτοποριακές αυτές ενέργειες γίνονται με τη στήριξη και οικονομική βοήθεια του μεγάλου χορηγού της Ακαδημίας, της εταιρίας TELEUNICOM και την προσωπική συμβολή του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Βασίλη Παπαδόπουλου
Στο camp θα παρευρίσκονται όλοι οι ιδρυτές της TELEUNICOM BACΖέλικο Ομπράντοβιτς,  Δημήτρης Ιτούδης,  Κώστας Παταβούκας και Γιώργος Ρεγγίνας έτοιμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους μικρούς αθλητές  σε ένα απολαυστικό 7ήμερο. 


Το camp θα πραγματοποιηθεί  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι  αθλητές θα μένουν στο πολυτελές ξενοδοχείο  RODOS PALACE.


Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή  24 Ιουνίου  και η επιστροφή  το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012, αεροπορικώς.
Στα 4 χρόνια λειτουργίας της Teleunicom Basketball Academy Club έχουν παρθεί πολλές πρωτοβουλίες με διοργανώσεις τουρνουά 3on3, 1vs1, 5on5, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας  όπως πρόσφατα στη Λάρισα. Επίσης έχουν συνδιοργανωθεί στο παρελθόν  καλοκαιρινά camp στη Μυτιλήνη και τη Ρόδο ενώ υπάρχουν πολλές προτάσεις  συνεργασιών από πολλές  περιοχές της Ελλάδας  σε διάφορα επίπεδα γεγονός που αποδεικνύει  τη σοβαρή και ολοκληρωμένη δουλειά που γίνεται από την Ακαδημία.Περισσότερες Πληροφορίεςhttp://www.basketballacademy.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου