Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Τα ξαναλένε τη Δευτέρα Γιαννακόπουλοι - Ομπράντοβιτς

Δεν ξεκαθάρισε το θέμα της παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, αφού μετά το ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όρισαν νέο ραντεβού για τη Δευτέρα.
Η πολυπόθητη συμφωνία που περίμενε όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού δεν επιτεύχθηκε... Στο ραντεβού που έγινε το απόγευμα της Τρίτης ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.
 Για περισσότερες από 2,5 ώρες, οι τρεις άνδρες συζήτησαν για όλα τα ανοιχτά μέτωπα.
Οι δύο πλευρές έχουν σημαντικές διαφορές τις οποίες δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν, κάτι που σίγουρα δεν είναι θετικό. Από την άλλη, το γεγονός ότι όρισαν νέο ραντεβού για να μιλήσουν ξανά, σημαίνει πως έχουν διάθεση για συμβιβασμούς και να καταλήξουν σε συμφωνία.
Την Τετάρτη ο Ομπράντοβιτς αναχωρεί με τον Ιτούδη για το Ντουμπάι όπου θα παραμείνουν για μερικές μέρες και θα διδάξουν σε σεμινάριο προπονητικής.
Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, με την επιστροφή του Σέρβου προπονητή στην Αθήνα, αν και θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία στο μεσοδιάστημα.
Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες παραμονή είναι 50-50 και το σπουδαιότερο είναι πως και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν μαζί...
Διαφορές για το ρόστερ
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος από την ΚΑΕ (δείγμα της νέας τάξης πραγμάτων...) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη.
Η κύρια διαφορά δεν εστιάστηκε στο θέμα του μπάτζετ, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αύξησε το ύψος του από τα 10 εκατομμύρια ευρώ, αρχικά στα 12 και κατόπιν στα 13 (συμπεριλαμβανομένης της εφορίας). Παράλληλα, προσέφερε τριετή εγγύηση για την παραμονή της οικογένειας του στο τιμόνι του Εξάστερου.
Εκεί που παρατηρείται το μεγαλύτερο χάσμα αφορά το ρόστερ. Από τη διοίκηση θεωρούν ότι η ομάδα πρέπει να αναδομηθεί, ενώ ο Ομπράντοβιτς τάσσεται υπέρ λίγων και προσεκτικών αλλαγών. Επίσης, δεν κατέληξαν σε συμφωνία στο πως θα διατεθεί το μπάτζετ στους παίκτες.
Σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, μετά από δέκα λεπτά ο Ομπράντοβιτς είχε συμφωνήσει για την παραμονή του με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο και προχωρούσε το σχεδιασμό για το αγωνιστικό. Τώρα όμως, αυτό δεν συνέβη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου