Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Αποχή από τις προπονήσεις, μέρος 5ο!

P1060267Οι παίκτες του Άρη συνέχισαν την αποχή τους για πέμπτη ημέρα. Δεν πείστηκαν από όσα άκουσαν χθες από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και αν δεν πληρωθούν, δεν πρόκειται να επιστρέψουν στις προπονήσεις. 


Έγινε ψηφοφορία μέσα στα αποδυτήρια, το συγκεκριμένο αποτέλεσμά της δεν γνωστοποιήθηκε, απλώς ο μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης ενημέρωσε τον Γιάννη Δαμιανίδη που ήταν παρών ότι δεν θα γίνει ούτε σήμερα προπόνηση. 


Στις 4 το απόγευμα κλείστηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας οι παίκτες. Συζήτησαν για το αν θα επιστρέψουν ή όχι στις προπονήσεις από σήμερα, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και περίπου ένα τέταρτο αργότερα ο μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης (δεν ήταν παρών στην διαδικασία) ενημερώθηκε από τον αρχηγό, Χρήστο Ταπούτο ότι και σήμερα δεν θα γίνει ομαδική προπόνηση και οι παίκτες θα προπονηθούν ατομικά. Αμέσως μετά ο Βουρτζούμης γνωστοποίησε στον πρόεδρο της ΚΑΕ το αποτέλεσμα των συζητήσεων και ο τελευταίος αποχώρησε από το Αλεξάνδρειο.


Πληρωμές θα γίνουν αύριο από την δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι παίκτες ικανοποιηθούν από αυτή την πληρωμή και επιστρέψουν στις προπονήσεις...
Πηγή:http://www.pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου