Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη, αλλά με Μπόγρη και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

Το ΑΣΕΑΔ αποδέχτηκε την προσφυγή του παίκτη και ουσιαστικά αλλάζει τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ όσον αφορά την μετακίνηση των Ελλήνων παικτών μέσα στην ίδια σεζόν σε δύο ομάδες της Α1.


Δικαίωση για Μπόγρη, παίζει με Καβάλα
Είναι οριστικό. Το ΑΣΑΕΔ δικαίωσε πριν απο λίγο τον Γιώργο Μπόγρη στην προσφυγή που κατέθεσε. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Ελληνας σέντερ έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής και στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέρα από το Eurocup. Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στον Αλεξανδρή, αλλά πολύ περισσότερο στον ίδιο τον Μπόγρη, που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά στο ματς του Σαββάτου με την Καβάλα. 


Το allaboutaris.com από την πρώτη στιγμή που έχει γνωστή η προσφυγή του Έλληνα σέντερ, είχε αναφέρει ότι το κλίμα ήταν θετικό αρχικά από την ΕΟΚ μιας και η Ομοσπονδία έχει επενδύσει πολλά πάνω του και θέλει να έχει μία καλή χρονιά στον ΑΡΗ. Ο ΕΣΑΚΕ επίσης δεν είχε καμία αντίρρηση για την δικαίωση του, ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 δεν έδειξαν διάθεση να εμπλακούν στην υπόθεση κατά των "κιτρίνων". 


Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε ως απαράδεκτη την ένσταση που κατέθεσε ο ΑΡΗΣ κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ του επέβαλλε και χρηματικό πρόστιμο. "Και σφαγμένος και δαρμένος" ο ΑΡΗΣ που ηττήθηκε λόγω της κάκιστης διαιτησίας και καλείται να πληρώσει και 1.200 ευρώ ως πρόστιμο.
Οι σχετικές αποφάσεις:
"Απορρίπτει την ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., που διεξήχθη στις 4-12-2011, ως απαράδεκτη" και

"1. Απαλλάσσει την ΑΡΗΣ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 41 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για  μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-12-2011 και

2. Επιβάλλει στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ: α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ΕΥΡΩ και β) για ρίψη αντικειμένων χωρίς τραυματισμό χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ΕΥΡΩ. για τον ως άνω αγώνα".

Πηγή:http://www2.allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου