Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

«Τρεις ξένοι κοιμούνται σε διθέσιο καναπέ!»

«Τρεις ξένοι κοιμούνται σε διθέσιο καναπέ!»
Πυρ και μανία ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΓΟΡ στο κλειστό της Τζον Κένεντι!
Δεν ήταν τόσο η ήττα από τους κρητικούς όσο η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του! Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των «κυανοκιντρίνων» αποκάλυψε ότι εκείνος... πληρώνει τους διαιτητές και έδωσε το στίγμα της καταστάσης με παράδειγμα τους τρεις ξένους!
«Πάντα στη ζωή πρέπει να κοιτάς τι κάνεις εσύ. Ο κόσμος θεωρεί πως η ομάδα δεν είχε την ισοτιμία της στο ματς και το καταλαβαίνω. Εεμείς δεν ήμασταν καλοί και κάναμε πολλά λάθη. Ο ΑΓΟΡ σου πιέζει το μυαλό. Μετά τον Ηλυσιακό διαχειριστήκαμε την ήττα από τον Ηλυσιακό, αλλά τώρα δεν το διαχειριστήκαμε» ήταν η αναφορά του Πεδουλάκη για το ματς και ακολούθησε το ξέσπασμα!
«Η ομάδα έχει μείνει μόνη της, δεν υπάρχει ούτε ένας να έρθει να μας πει κάτι. Παρέμεινα ψύχραιμος την τελευταία εβδομάδα, αλλά όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς θα μας στοιχίσουν. Ακόμα και τα 100 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για εμάς» δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου και συνέχισε λέγοντας:
«Αυτό τώρα που θα πάθουμε είναι πολύ σκληρό. Εγώ βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο και αυτό που πάθαμε ίσως να διαλύσει την ομάδα. Είμαστε μόνοι μας, δεν υπάρχει ούτε ένας, ούτε ένας να έρθει να μας πει ότι είναι κάποιος εδώ και μας στηρίζει. Εγώ πλήρωσα τους διαιτητές την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να συμπαρασταθεί γιατί μπροστά μας έχουμε Γολγοθά»
Και κατέληξε: «Δεν αξίζουν και δεν ταιριάζουν στο Περιστέρι που έχουμε γνωρίσει τέτοιες συμπεριφορές. Οι ξένοι οι δικοί μας δεν έχουν να φάνε. Κοιμήθηκαν τρεις ξένοι σε διθέσιο καναπέ. Μια νίκη, μια ήττα, δεν σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο, η ομάδα είναι σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου