Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Δαμιανίδης: "Είναι λογικό το αίτημα τους"

Το δίκιο των παικτών του Άρη για την απόφασή τους να προχωρήσουν στην σημερινή (30/12) αποχή από την προπόνηση αναγνώρισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης.
Μεταξύ άλλων ωστόσο έκανε λόγο για παραγοντική εγκατάλειψη της ΚΑΕ Άρης ενώ αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, για το θέμα της τηλεοπτικής συμφωνίας με την ΕΡΤ.

"Η κατάσταση είναι δύσκολη και στον Άρη, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Οι παίκτες δικαίως προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μιας και οι Έλληνες είναι απλήρωτοι, οι ξένοι έχουν πληρωθεί δύο μήνες ενώ και το τεχνικό τιμ έχει πληρωθεί περίπου δύο μήνες. Είναι λογικό το αίτημα τους.

Είναι ντροπή για τον Άρη να φτάνει σε αυτό το σημείο. Αλλά η ομάδα έχει εγκαταλειφθεί παραγοντικά, το σύνθημα "Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ" δεν ισχύει φαίνεται και αυτό είναι τραγικό. Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο διοικητικό, να έρθουν όλοι και να συζητήσουν για να τα βρουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Ελπίζω το παραπάνω σύνθημα να λειτουργήσει για όλους, να αφήσουν τα προσωπικά στην άκρη και να έρθουν δίπλα στην ομάδα. Μία ομάδα η οποία αγωνιστικά δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής και θα πάει καλύτερα.

Έχω καλά νέα για τα τηλεοπτικά, μίλησα με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και η συμφωνία θα επικυρωθεί ώστε να έρθουν τα πρώτα χρήματα και στις ομάδες. Αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να δοθεί λύση στο διοικητικό. Εγώ είμαι εδώ και πολεμάω. Αλλά πρέπει να έρθουν και οι άλλοι, να βοηθήσουμε όλοι μαζί.

Οι παίκτες το έχουν καταλάβει, είναι η τρίτη συζήτηση που κάνουμε. Ο Άρης και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι μια ξεχωριστή ομάδα και πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες είναι ξεχωριστοί παίκτες, γιατί πολύ δύσκολα θα βρεις παίκτες που θα δείξουν αυτή την αρειανοσύνη, είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι, είτε κοινοτικοί.

Έχουν αγαπήσει την ομάδα, το προπονητικό τιμ, όλη την ατμόσφαιρα στα γραφεία με το προσωπικό της ομάδας. Ο Άρης είναι μια οικογένεια και οι οικογένειες όταν είναι συσπειρωμένες πάντα βρίσκουν τη λύση. Αυτό πρέπει να βγει μέσα από αυτή την τεράστια οικονομική δυσκολία που περνάει όλη η χώρα.

Να είμαστε πολύ προσεχτικοί σε αυτά που λέγονται, γιατί μέσα από τα προβλήματα παρουσιάζονται και πράγματα που είναι έξω από κάθε λογική. Δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις ούτε καν ψέματα, είναι πράγματα που μεταφέρονται με δόλο ώστε να φθείρουν την εικόνα της ομάδας αλλά και την προσπάθεια που γίνεται".

Τάδε έφη ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης για την απόφαση των παικτών να προχωρήσουνε σε αποχή από την σημερινή προπόνηση. Αυτήν με την οποία ήταν να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης (04/01) με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο για την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου