Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Αρθροσκόπηση για τον «Λάζο»

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο Λάζαρος Παπαδόπουλος την Κυριακή (18/12). Ο σέντερ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο του αριστερού ποδιού του και η μικρή αυτή επέμβαση κρίνεται αναγκαία.
Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής θα απουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Ετσι έμεινε εκτός αποστολής των Ερυθρολεύκων για το ματς της Κυριακής με τον Ικαρο Καλλιθέας. Ενώ θα χάσει και την αναμέτρηση με την Νανσί για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Δηλώσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ικαρο έκαναν οι Βαγγέλης Αγγέλου και Πέρο Αντιτς. Από αυτές φάνηκε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τη νίκη με τους Γάλλους και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι με της Καλλιθέας. Αναζητείτε όμως όπως και να’ χει η σταθερότητα.

Αναλυτικά:

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε:«Τελειώνοντας την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, έχουμε πριν ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο εκτός από τη νίκη θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για την προετοιμασία του αγώνα με τη Νανσί. Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος έχει απουσίες, αλλά για μας, επειδή το ζητούμενο είναι η σταθερότητα σε δυο παιχνίδια την εβδομάδα, απαιτεί το συγκεκριμένο παιχνίδι συγκέντρωση και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο για 40 λεπτά». 

Ο Πέρο Άντιτς, ανέφερε: «Το παιχνίδι με τη Νανσί σίγουρα είναι αυτό που έχει το μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά δεν θα πρέπει να είναι στο μυαλό μας. Εμείς θα πρέπει να έχουμε ως στόχο να παίξουμε απέναντι στον Ίκαρο ακόμα καλύτερα απ/ ότι με την Καντού και ν πάμε στη Γαλλία χωρίς κάποια δυσάρεστη έκπληξη».

Πηγή:http://www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου