Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Έφυγε ο Γκορί

Έφυγε ο ΓκορίΠαρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Μάρκους Γκορί, καθώς ο Αμερικάνος αποχαιρέτησε σήμερα την ομάδα, φεύγει για την Αμερική και δεν πρόκειται να επιστρέψει...


Ο πολύπειρος Αμερικάνος, πάνω στον οποίο στήριξε πολλά φέτος ο Σούλης Μαρκόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει, καθώς δεν μπορούσε να κάνει άλλο υπομονή, έχοντας πάρει όπως και οι μέχρι σήμερα συμπαίκτες του, μόλις ένα μισθό.

Ο βασικός λόγος είναι η μη υπογραφής της τηλεοπτικής σύμβασης, με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει ακόμη ούτε ένα ευρώ οι ομάδες, ενώ σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, υφίσταται κι έναν εμπαιγμό από τον ΟΠΑΠ, καθώς η συμφωνία για τη διαφήμιση στη φανέλα έμεινε στα λόγια.

Σύμφωνα με την ΚΑΕ, ο Μάρκους Γκορί επικαλέστηκε προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους για την αποχώρησή του, ενώ η αντικατάστασή του θα γίνει αφού βρεθούν χρήματα. 

Σήμερα πάντως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε κάποια λίγα χρήματα στους αθλητές ως έναντι δόσεων, με τους ανθρώπους της διοίκησης να βάζουν και από τη τσέπη τους αφού ρα έσοδα από τον αγώνα με τον Άρη δεν έφταναν γιατί υπήρχαν και κάποιες υποχρεώσεις με τους διακανονισμούς σε ΙΚΑ και εφορία. 

Πηγή:http://www2.paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου