Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση των μετόχων της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ

Home
Οι μέτοχοι της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003, που εκπροσωπούν το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου (εκτός του Α.Σ. ΑΡΗΣ), απευθυνόμενοι στους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας, δηλώνουν τα παρακάτω:

«Τα τελευταία χρόνια συμπορευθήκαμε όλοι μαζί στηρίζοντας με όλα τα μέσα που διαθέταμε την αγαπημένη μας ομάδα. Το γεγονός ότι είμαστε κάτοχοι των μετοχών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν οφείλεται στην προσωπική μας επιθυμία για κάτι τέτοιο, αλλά γιατί έπρεπε να βρεθούν στα χέρια μας ώστε η ομάδα να διοικείται νομότυπα.

Στηρίξαμε οικονομικά με σημαντικά ποσά που πολλές φορές ήταν και πάνω από τις δυνάμεις μας και υπηρετήσαμε με τον πιο χρηστό τρόπο την ιδέα, την ιστορία και το μεγαλείο της ομάδας.

Σήμερα θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι ο κύκλος της προσφοράς μας στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί. Δηλώνουμε ακόμη, ότι οι μετοχές που μας ανήκουν στην ουσία είναι ανενεργές και είναι στηδιάθεση του όποιου ειλικρινά ενδιαφέρεται να βοηθήσει, χωρίς κανένα απολύτως τίμημα.

Εάν υπάρχουν φίλοι που θέλουν να συνεχίσουν στα διοικητικά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, εμείς θα εγγυηθούμε την διάδοχη κατάσταση με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν μια ομαλή πορεία τόσο για τους νέους όσο και τους παλιούς διοικούντες.

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση, θα πρέπει να συνεχίσει η σημερινή διοίκηση και αυτή η απόφαση θα είναι η τελευταία διοικητική πράξη των παλαιών μετόχων.
Ως άνθρωποι που έχουμε υπηρετήσει και συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα θα σταθούμε θετικά σε κάθε προσπάθεια που θα εγγυάται την προοπτική του αγαπημένου μας συλλόγου».

ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ
Πηγή:http://www.arisbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου