Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Πολύ κοντά σε Τσαλδάρη ο Αρης

Φαίνεται ότι απομένουν οι λεπτομέρειες για να πετύχει ο Αρης την υπέρβαση σε επίπεδο μεταγραφικής ενίσχυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport.gr οι «κίτρινοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Τσαλδάρη για την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας.
Για την ακρίβεια, τις δύο πλευρές χωρίζει μια πολύ μικρή οικονομική διαφορά και ξεπεράστηκαν οι βασικότερες δυσκολίες. Η πρώτη είχε να κάνει με την αρχική οικονομική διαφορά που ξεπερνούσε τις 30.000-40.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου. Και κάπου εδώ βρίσκεται και η δεύτερη, αφού ο παίκτης ζητούσε διετές συμβόλαιο και ο δε Αρης του πρόσφερε μονοετές.


Τελικώς, ο Αρης αύξησε τον χρόνο της συνεργασίας και τη προσφορά του, ο παίκτης «έπεσε» από τις αρχικές απαιτήσεις και το κυριότερο. Οι Θεσσαλονικείς του προσφέρουν και τις εγγυήσεις. Συνεπώς, όλα δείχνουν ότι ο Τσαλδάρης θα επιστρέψει στον Αρη έπειτα από απουσία δύο χρόνων και αφού αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Οσο για τη μικρή οικονομική διαφορά που τους χωρίζει, υπάρχουν περιπτώσεις που αποδεικνύεται αιτία μη συμφωνίας, στη προκειμένη περίπτωση όμως οι δύο πλευρές θέλουν τόσο πολύ να συνεργαστούν, συνεπώς η λογική λέει ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες.
Πηγήhttp://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου