Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Power Balance επίσημος χορηγός Performance Technology της ΚΑΕ Παναθηναϊκός


H K.A.E. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Power Balance Performance Technology για τα επόμενα τρία χρόνια.
 
Η Power Balance Performance Technology μετά τη συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες του NBA (Los Angeles Lakers, Boston Celtics, Miami Heat, Orlando Magic, Chicago Bulls & New York Nicks) και τη χορηγία του NBA ALL STAR GAME 2011 νιώθει ιδιαίτερη χαρά που συνδέεται με τον εξάστερο Πρωταθλητή Ευρώπης, στο μπάσκετ, Παναθηναϊκό.
 
Η Power Balance Performance technology ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 με έδρα την California των ΗΠΑ. Σκοπός της είναι να βοηθήσει στην καλύτερη απόδοση κάθε αθλητή παγκοσμίως, επαγγελματία ή ερασιτέχνη.
 
Η Power Balance Performance technology διαθέτει τα προϊόντα της σε 75 χώρες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της 4Q Α.Ε.
 
Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού έχουν επιλέξει το Power Balance όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, Λαμάρ Όντομ, Ντέρικ Ρόουζ, Πολ Πιερς, Σακίλ Ονίλ κ.ά.
 
Το Power Balance ψηφίστηκε ως No 1 αθλητικό προϊόν για το 2010 σύμφωνα με το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
 
Ο Διευθυντής Marketing της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά:"Καλωσορίζουμε την Power Balance Performance technology στη χορηγική μας ομάδα. Για την ομάδα μας είναι στρατηγικής σημασίας η συγκεκριμένη συμφωνία αφού μας συνδέει σε επίπεδο marketing με το ΝΒΑ. Θα εργαστούμε μαζί με τους συναδέλφους του χορηγού μας, ώστε αυτή η συνεργασία να είναι απολύτως επιτυχημένη και για τις δύο πλευρές."
Πηγή:http://www.paobc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου