Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Έφριξε ο Ζούρος!

Ο Ηλίας Ζούρος έφριξε με την... αστεία, όπως τη χαρακτήρισε, εμφάνιση των παικτών του και τόνισε πως χωρίς άμυνα η Εθνική ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά.

«Κάναμε τραγική εμφάνιση, τραγική με κεφαλαία γράμματα, με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Σήμερα μπήκαν μόνο οι φανέλες στο γήπεδο, η ομάδα δεν ήρθε ή ήρθε για να παίξει χαλαρά και να κάνει μερικές επιθέσεις. Γιατί στην άμυνα δεν υπήρχαμε. Η άμυνά μας ήταν σεμινάριο προς αποφυγή. Κάναμε αστεία εμφάνιση κι αν δεν έχουμε διάθεση δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Αυτή που είδατε σήμερα δεν ήταν η δική μας ομάδα, ήταν μια άλλη. 
Πρέπει να βρούμε γρήγορα την ταυτότητά μας. Έχω πάρα πολλά παράπονα από την εμφάνιση, όχι από τα παιδιά, που αυτοί έχουν φέρει την ομάδα εδώ. Αλλά δεν παίξαμε τίποτα. Η ταυτότητα της ομάδας είναι η άμυνα. Δώσαμε εύκολα λέι απ, καρφώματα και μάλιστα πάρα πολλά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σβεντ κι ο Μοζγκόφ ήταν πρώτοι σκόρερ, ενώ μέχρι σήμερα δεν σκόραραν», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.
Σε ερώτηση για τη Γεωργία και για τον αντίπαλο στον προημιτελικό, τόνισε φοβερά εκνευρισμένος πως «δεν υπάρχει κανείς αντίπαλος μπροστά μας, αντίπαλός μας είναι μόνο η επόμενη προπόνηση, εκεί που θα δουλέψουμε μόνο άμυνα».
Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου