Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ζούρος: "Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά"


Ζούρος: "Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά"Ο Ηλίας Ζούρος αμέσως μετά τη νίκη του Μαυροβουνίου εμφανίστηκε πανευτυχής για την αντίδραση των παικτών μετά την ήττα από την ΠΓΔΜ
"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και το τιμ της Εθνικής. Ήταν δύσκολο μετά από μία κακή βραδιά να αντιδράσεις και να κερδίσεις ένα σημαντικό ματς, όπως το σημερινό.
Είμαστε νέα ομάδα και το επαναλαμβάνω αυτό γιατί κάποιοι πιστεύουν πως μία νέα ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα.
Η ομάδα μας χτίστηκε αυτό το καλοκαίρι με πολλά νέα πρόσωπα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Η ομάδα μας αντέδρασε πολύ καλά", τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσον αφορά το ματς απέναντι στην Κροατία, υπογράμμισε: "Έχουμε πλέον το ματς με την Κροατία, μία πολύ καλή ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες και ψηλά κορμιά. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη φάση και να πάμε στον επόμενο γύρο, στο Βίλνιους."

Στην συνέχεια ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δήλωσε πως: "Είμαι ευχαριστημένος και από τους 12 παίκτες μου, είναι άδικο να ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ομάδα που ξεκίνησε πριν από 1,5 μήνα. Είμαστε αγαπημένοι κι ελπίζω να αγαπήσει και ο κόσμος αυτή την ομάδα. Εχει μέλλον η Εθνική και ζητάω να μην καταδικάζουν αυτή την ομάδα στην πρώτη κακή ήττα. Ενιωσα άσχημη για την έντονη κριτική στην πρώτη στραβή. Με ικανοποίησε η αντίδραση, σηκώσαμε το βάρος που υπήρχε. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Μπουρούση γιατί είναι τρίτη μέρα άρρωστος και ανέβασε πυρετό στο ζέσταμα. Του ζητήσαμε να μας βοηθήσει και το έκανε. Ηρθαμε για το καλύτερο»". 

Κάτα την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε και στη χρησιμοποίηση 12 παικτών σε κάθε ματς και εξήγησε χαριτολογώντας πως "είμαι της σχολής Ρομανόφ" (ιδιοκτήτης της Ζαλγκίρις) και συμπλήρωσε στα σοβαρά: "Όσο πιο γρήγορα γίνεται το rotation, τόσο πιο φρέσκια είναι η ομάδα στο τέλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου