Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ζούρος:«Είναι σαν να πήραμε το χρυσό…»

«Είναι σαν να πήραμε το χρυσό…»Πλήρως ικανοποιημένος από την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ παρουσιάστηκε ο Ηλίας Ζούρος. Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής ισχυρίστηκε πως η ομάδα έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες, ενώ όπως υποστήριξε έπειτα από τη νίκη κόντρα στη Σερβία νιώθει «σαν να πήραμε το χρυσό…». 

"Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Ελάχιστοι πίστευαν ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ. Θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι χάσαμε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε μεγάλη ψυχή σαν ομάδα. Είναι αλήθεια ότι χθες (σ.σ. στον αγώνα με τη Γαλλία) κάναμε λάθη στις δύσκολες στιγμές. Παρ’ όλα αυτά είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι και αυτό το δείξαμε στο γήπεδο. Η τακτική μας κόντρα στη Σερβία ήταν πάρα πολύ καλή. Περιορίσαμε τον Τεόντοσιτς, ήμασταν καλά διαβασμένοι και χτυπήσαμε τα δυνατά τους σημεία. Πήγαμε καλά , αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε ο Ζήσης. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον παιδί, καθώς έδωσε την ψυχή του σε αυτό το τουρνουά».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την πολύ καλή απόδοση του Μπουρούση, είπε: 
«Θα ήταν άδικο να αναφερθώ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο Γιάννης ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά η ομάδα είναι αυτή που κερδίζει ή χάνει. Είχαμε και κακές στιγμές στο τουρνουά, αλλά είναι σαν να πήραμε το χρυσό. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε με πάρα πολλά νέα παιδιά και ήταν δύσκολο να ρολάρει, ειδικά στην επίθεση. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να πιστεύω στην ομάδα μου και αυτό που έχω μάθει είναι να παλεύω. Χαίρομαι που δίνουμε χαρά στους Έλληνες που περνάνε πάρα πολύ δύσκολα αυτή την περίοδο…».

Πηγή:http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου