Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πανιώνιος:Συμφώνησε με Νάτζφεϊ

Παίκτης του Πανιωνίου πρέπει να θεωρείται ο Στέφαν Νάτζφεϊ, που συμφώνησε με τους "κυανέρυθρους". Ο Σέρβος φόργουορντ θα πάρει τη θέση του Τζέιμι Βερντεμπέκεν, που δεν προσαρμόστηκε και αποτέλεσε παρελθόν.Ο Νάτζφεϊ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Πανελλήνιο, το Ρέθυμνο και το Μαρούσι. Μάλιστα στους "κιτρινόμαυρους" είχε συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά.

Ο 33χρονος φέρνει στην ομάδα εμπειρία, μακρινό σουτ, αλλά και την ικανότητα του να "διαβάζει" καλά το παιχνίδι. Θα αγωνιστεί στη θέση "4", καλύπτοντας την μαζί με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς (στο Κύπελλο έχει παίξει κυρίως εκεί) και τον Μιχάλη Παραγιό.

Με την απόκτηση του Νάτζφεϊ κλείνει ουσιαστικά το ρόστερ των "κυανέρυθρων", που την Τετάρτη είδαν και τον Μπίλι Κις να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Ο Νάτζφεϊ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Πανελλήνιο, το Ρέθυμνο και το Μαρούσι. Μάλιστα στους "κιτρινόμαυρους" είχε συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά.

Ο 33χρονος φέρνει στην ομάδα εμπειρία, μακρινό σουτ, αλλά και την ικανότητα του να "διαβάζει" καλά το παιχνίδι. Θα αγωνιστεί στη θέση "4", καλύπτοντας την μαζί με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς (στο Κύπελλο έχει παίξει κυρίως εκεί) και τον Μιχάλη Παραγιό.

Με την απόκτηση του Νάτζφεϊ κλείνει ουσιαστικά το ρόστερ των "κυανέρυθρων", που την Τετάρτη είδαν και τον Μπίλι Κις να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου