Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ζούρος: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Ζούρος: «Αξίζαμε την πρόκριση»Ικανοποιημένος για τη νίκη και την πρόκριση, παρά την έλλειψη συγκέντρωσης που διέγνωσε στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε ο Ηλίας Ζούρος μετά τον αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Κροατία. 

Αποστολή στο Αλίτους, Χρήστος Ρομπόλης

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε συγκέντρωση σε καθοριστικές στιγμές. Στο τέλος, με τη βοήθεια των τριών έμπειρων παικτών, τα καταφέραμε. Αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. Σε αυτές τις έξι μέρες είχαμε ένα κακό ματς, απέναντι στα Σκόπια. Σήμερα είχαμε απέναντί μας δύσκολο έργο κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα στην επίθεση. Είμαστε χαρούμενοι που πέτυχαν λίγα τρίποντα. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, αλλά επειδή επιλέξαμε να έχουμε χαμηλότερα σχήματα για να είμαστε πιο γρήγορα. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μου, καθώς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε ματς. Είναι σημαντικό να κερδίζεις και να προκρίνεσαι, ειδικά για μία τόσο νέα ομάδα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Στη δεύτερη φάση χρειάζεται συγκέντρωση και θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα, καθώς έχουμε την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση».

Πηγή:http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου