Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ζούρος: «Μας επέλεξαν και είμαστε έτοιμοι»

Ζούρος: «Μας επέλεξαν και είμαστε έτοιμοι» Τα παιχνίδια του ομίλου ανήκουν πλέον στο παρελθόν για την Εθνική μας και τον Ηλία Ζούρο. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σκέφτεται τον προημιτελικό με τους Γάλλους και μετά το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία στάθηκε στις απουσίες των Πάρκερ, Νοά από το ματς με την Ισπανία.

Τα παιχνίδια του ομίλου ανήκουν πλέον στο παρελθόν για την Εθνική μας και τον Ηλία Ζούρο.
Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σκέφτεται τον προημιτελικό με τους Γάλλους και μετά το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία στάθηκε στις απουσίες των Πάρκερ, Νοά από το ματς με την Ισπανία.


«Ήταν έκπληξη που δεν έπαιξαν δύο παίκτες. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για άλλες ομάδες, παρά μόνο για τη δική μου. Είναι απόφασή τους. Φάνηκε πως επέλεξαν εμάς για να αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι».
Οσο για το ματς με τη Γεωργία; «Συγχαρητήρια στη Γεωργία, γιατί παίζει καλό μπάσκετ, με πειθαρχία και φιλοσοφία. Τους παρακολουθούσαμε από τον πρώτο γύρο και το είχαμε διαπιστώσει. Έγινε ένα καλό παιχνίδι, για μας κάτι σαν προετοιμασία για τον προημιτελικό με τη Γαλλία» ήταν τα λόγια του Ζούρου, ο οποίςο συνέχισε:
«Πρέπει να παίζουμε πάντα καλή άμυνα και είμαι βέβαιος πως θα το κάνουμε στο επόμενο ματς. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες για να φτάσουμε στη νίκη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο στο Βίλνιους για την ατμόσφαιρα και ελπίζουμε για το καλύτερο στη συνέχεια».
Μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εθνικής μας υπογράμμισε ότι «ήρθαμε με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά φιλοδοξίες. Θέλουμε να εκπλήξουμε πολλούς αντιπάλους και για να το κάνουμε αυτό στο Κάουνας θα πρέπει να παίξουμε άμυνα.
Είναι η πρώτη λέξη που έμαθα στα λιθουανικά, όταν ήρθα στη Ζαλγκίρις. Επιθετικά χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί έχουμε πολλούς νέους παίκτες και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πάντως αισθάνομαι πως πάμε καλά στις κρίσιμες στιγμές, καθώς κερδίσαμε στο τέλος την Κροατία και τη Σλοβενία. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά».
Πηγή:http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου