Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις παικτών της Ομάδος...


Ζήσης: "Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω"Ζήσης: "Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω"

Ο Νίκος Ζήσης αμέσως μετά την ήττα από τη Γαλλία, στάθηκε στην ευστοχία της ομάδας του Κολέ στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ τόνισε την ανάγκη για ανασύνταξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.


"Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας. Είχαμε σωστή στρατηγική, καθώς δεν αφήσαμε τη Γαλλία να τρέξει στον αιφνιδιασμό, ενώ η Γαλλία απέδειξε την ποιότητά της στο τέταρτο δεκάλεπτο", υπογράμμισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
"Ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ στο τέλος, εμείς κάναμε ορισμένα χαζά φάουλ. Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω, αν και πετύχαμε τη Γαλλία σε κακή βραδιά.


 Ήθελαν να δικαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και το κατάφεραν. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν και η τακτική μας ήταν σωστή, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ".

Καϊμακόγλου: " Να αφήσουμε πίσω μας το ματς"
Καϊμακόγλου: " Να αφήσουμε πίσω μας το ματς" 
Να αφήσει πίσω του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την ήττα από την Γαλλία ήταν το μήνυμα του Κώστα Καϊμακόγλου με την αναμέτρηση με την ομάδα του Τόνι Πάρκερ.
Αναλυτικά:
«Ήρθαμε να παίξουμε στα ίσια την Γαλλία. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού την κοιτάξαμε στα μάτια αλλά όταν πέρασαν μπροστά στο σκορ, πήραν και το ψυχολογικό αβαντάζ.
Μετά ανέλαβαν δράση και τα μεγάλα αστέρια ο Πάρκερ και ο Μπατούμ, εμείς κάναμε ορισμένα λάθη και χάθηκε το ματς. Ειδικά δύο φάσεις που ήταν αμαρκάριστος ο Μπατούμ, θεωρώ πως έκριναν το αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι όμως ότι ήμασταν αρκετά καλοί. 

Μας μένει μια πίκρα. Πάντα θέλουμε να παίζουμε για να φέρουμε την Ελλάδα ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό το ματς και να τα δώσουμε όλα για να μπούμε στην εξάδα και να πάμε στο προολυμπιακό τουρνουά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου