Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ζούρος: Πολύ μεγάλη νίκη

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ηλίας Ζούρος μετά το παιχνίδι της Εθνικής με τη Σλοβενία. Οχι τόσο για τη νίκη, αλλά για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, τη στιγμή που οι αντίπαλοί τους κάλυψαν μια διαφορά 15 πόντων και υποχρέωσαν την Εθνική να κυνηγάει στο σκορ.


"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους συνεργάτες μου που έκαναν εξαιρετικό σκάουτινγκ. 


Παίξαμε καλή άμυνα κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί στα σημεία που δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε είχαμε καλή λειτουργία στο άλλο μισό του γηπέδου. Στο τέλος πετύχαμε κάποια κρίσιμα καλάθια και πήραμε τη νίκη. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς απέναντι στη Ρωσία, που είναι μια δυνατή και πολύ ψηλή ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:


"Έχουμε μία νεανική ομάδα με πολλούς καινούριους παίκτες. Για να έχεις καλή επιθετική λειτουργία χρειάζεσαι χρόνο και χημεία. Εμείς έχουμε λίγους παίκτες από το παρελθόν. Όμως έχουμε καλή χημεία και παίζουμε καλή άμυνα και αντιδράσαμε πολύ σωστά στο τέλος του αγώνα. Είναι σημαντικό για μας που βρισκόμαστε ακόμη εδώ και θέλουμε σίγουρα άλλη μία νίκη για να προχωρήσουμε. Η Ελλάδα είναι μια νεανική ομάδα, που χτίζεται για το μέλλον".

Διαβάστε περισσότεραhttp://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου