Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ζούρος: "Κάναμε καλή δουλειά"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η Εθνική απέναντι στην Φινλανδία.

"Σεβόμαστε πολύ τον κόουτς Ντέτμαν και την ομάδα του. Παρακολουθήσαμε αυτή την ομάδα όχι μόνο στο χθεσινό ματς με την Κροατία, αλλά και σε προηγούμενα", τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Παίζουν καλό μπάσκετ παρότι δεν έχουν ψηλούς παίκτες, αλλά εμείς ήμασταν έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, που έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν εμφανιστήκαμε απροετοίμαστοι".

Έπειτα δήλωσε: "Δουλέψαμε στις λεπτομέρειες, αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα στους ψηλούς και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από χθες, καθώς στην πρεμιέρα ενός τουρνουά όλες οι ομάδες δυσκολεύονται. Πλέον έχουμε ξεκούραση μιας ημέρας και θα αφοσιωθούμε στο ματς με τα Σκόπια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στον όμιλό μας, δεν υπάρχει εύκολο ματς και το ξέρουμε αυτό. Έχουμε ήδη παρακολουθήσει παιχνίδια των Σκοπίων. Θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, εξυπνάδα και όπως πάντα με έμφαση στην άμυνα".
Πηγή:http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου