Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σέρχιο Κερούς: «Θα προσπαθήσω να μένω πάντα όρθιος και να βοηθάω την ομάδα μέχρι το τέλος»


Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη, Σέρχιο Κερούς, έφτασε σήμερα (07/09) το μεσημέρι (13:30) στη Θεσσαλονίκη. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις από σήμερα το απόγευμα, ενώ αύριο (08/09) θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις εκφράζοντας την ανυπομονησία του να ενταχθεί στην ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έρχομαι από ένα ιστορικό κολλέγιο σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και θέλω όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ό,τι μπορεί να κατακτήσει η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η χημεία μεταξύ των παικτών και του προπονητή και πιστεύω ότι θα εύκολο για εμάς να έχουμε μία καλή χρονιά διότι έχουμε τους ίδιους στόχους και ανησυχίες.

Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Πάντα δουλεύω πολύ στη προπόνηση, είμαι αρκετά γρήγορος και αθλητικός και γι’αυτό δεν είναι εύκολο να παίξει κάποιος απέναντί μου στην άμυνα.

Όλοι οι παίκτες έχουμε κοινούς στόχους. Γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες ειδικότερα τον Σαμ Μάλντροου ο οποίος είναι ο καλύτερος μπλοκέρ, ο Άντριαν Όλιβερ είναι κορυφαίος σκόρερ και ο Νταν Μαυραΐδης το μυαλό της παρέας από το Πρίνστον. Εγώ μπορώ να δώσω λύσεις σε πολλές θέσεις και σε συνδυασμό θα κάνουμε μία ομάδα που θα πετύχει όλους τους στόχους της.

Θα προσπαθήσω να μένω πάντα όρθιος και να βοηθάω την ομάδα μέχρι το τέλος».

Η ομάδα περιμένει την έκδοση του γερμανικού διαβατηρίου του παίκτη ώστε ο ίδιος να αγωνιστεί ως κοινοτικός.

Πηγή:http://www.arisbc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου