Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

«Είμαστε ανταγωνιστική ομάδα»

Με τελικό προορισμό το Αλίτους κι ενδιάμεση στάση τη Βιέννη αναχώρησε το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής ομάδας εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας (31/8-18/9).Ο Ηλίας Ζούρος πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μίλησε για την Εθνική ομάδα. «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να χτίσουμε μια καλή πορεία και να προχωρήσουμε στην διοργάνωση.

Ελπίζουμε να βρεθούμε στο Κάουνας τις τελευταίες ημέρες. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση και χρειάζεται υπομονή. Η ομάδα θα παλέψει με όλη της τη δύναμη να φέρει διάκριση με πρώτο στόχο τη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλες οι ομάδες έχουν αυτόν τον στόχο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής και συνέχισε: «Μπορεί σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες να μην έχουμε τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, αλλά εγώ πιστεύω στη λέξη ομάδα. Είμαστε μια πραγματική ομάδα. Είναι όλοι οι παίκτες αγαπημένοι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. 


Είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική. Άγχος έχουμε όλοι. Το θετικό άγχος. Έχουμε καλή ομάδα με ενθουσιασμό, δεν έχουμε εμπειρία και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Πρώτος αντίπαλος είναι η Βοσνία, μία επικίνδυνη ομάδα. Όποιος υποτιμήσει τον αντίπαλο, θα το πληρώσει πολύ ακριβά».
Πηγή:http://www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου