Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Πρόβλημα με Νικ, μπαίνει ο Πατ

Ο Πατ Καλάθης θα αντικαταστήσει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για το Ευρωμπάσκετ, έπειτα από απόφαση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ηλία Ζούρου.


 Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο Νικ Καλάθης τραυματίστηκε στο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου τρεις εβδομάδες και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής στις 10 Αυγούστου.


Ο Ηλίας Ζούρος, πάντως, δεν θα τον αντικαταστήσει και θα τον περιμένει να επιστρέψει, καθώς τον έχει στα πλάνα του για το Ευρωμπάσκετ και εκτός απροόπτου θα τον επιλέξει στην τελική 12άδα, που θα ταξιδέψει στη Λιθουανία.


Οσο για τον αδερφό του, Πατ, είναι αυτός που επέλεξε ο Ηλίας Ζούρος για να καλύψει το κενό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αρνήθηκε την πρόσκληση στην Εθνική για προσωπικούς λόγους.


Συνεπώς, στις θέσεις "4" και "5" η Ελλάδα θα έχει τους Φώτση, Καϊμακόγλου, Μπουρούση, Σχορτσανίτη, Κουφό και Γλυνιαδάκηλ, ενώ ο Καλάθης θα μπορεί να δώσει λύσεις και στη θέση "3".
Πηγήhttp://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου